pszczolki

thumb WP 20170324 09 55 42 Pro

24 marca odwiedziła nas pani Ania – studentka Wydziału Pedagogiki i Psychologii w Białymstoku, wraz ze swoim niesamowitym przyjacielem robotem.

thumb IMG 20170315 093023

Po okresie długich zimowych wieczorów nareszcie nastał czas wiosny.

W gospodarstwie – utrwalenie nazw zwierząt gospodarczych, kształtowanie postawy szacunku dla roślin i zwierząt.

thumb WP 20170214 08 37 45 Pro

Walentynkowy dzień w naszej grupie rozpoczął się bardzo miłym akcentem, ponieważ każda dziewczynka została obdarowana kwiatkiem przez jednego z naszych przedszkolaków – Kornela.

thumb 16880831 1304676449622490 650143571 o

W piątek 10 lutego gościliśmy w naszej grupie rodziców na zajęciach otwartych z języka angielskiego.

Kubusiowi przyjaciele natury – doskonalenie umiejętności racjonalnego gospodarowania energią, wodą; kształtowanie szacunku do przyrody, poznanie zagrożeń dla środowiska przyrodniczego, wymienianie sposobów oszczędzania energii i wody, dbanie o otaczające środowisko; doskonalenie umiejętności współdziałania w zespole.

thumb WP 20170113 10 11 30 Pro

Mieliśmy przyjemność gościć w naszej grupie przedstawicielkę Polskiego Stowarzyszenia Pedagogów i Animatorów KLANZA panią Justynę Leusz, która zawsze chętnie angażuje się w działania prospołeczne – tym razem jest to akcja „Cała Polska czyta dzieciom”.